Wärkstan

valokuvaus, kehystys

Olen Linda Varoma, valokuvaaja, taiteilija ja kirjoittaja, ja Wärkstan on vuonna 2017 Loviisassa perustettu yhden naisen luova yritys. Tervetuloa!

Olen syntynyt Helsingissä helteisenä yönä elokuussa 1985, ja monen mutkan jälkeen löysin itseni muutama vuosikymmen myöhemmin Loviisan kauniista pikkukaupungista. Asiaan vaikutti osaltaan pohjanmaan perukoilta mukaan tarttunut itä-uusimaalainen puoliso. Porukka ympärilläni on kasvanut käsittämään myös vuosina 2012 ja 2015 syntyneet lapset ja vahtikissamme Tulin.

Olen opiskellut valokuvausta Yrkeshögskolan Noviassa (medianomi AMK 2011) ja taiteen maisteriksi Skotlannissa, Glasgow School of Art taideyliopistossa (MA 2014) ja olen onnellinen saadessani valokuvata työkseni. Yrittäjyys on minulle luonnollinen tapa toteuttaa taiteilijuuttani, ja usein työt ja harrastukset menevätkin sekaisin, sehän kuuluu asiaan. Olen työskennellyt kuvien parissa vuodesta 2007; työstänyt omia projekteja ja pitänyt näyttelyitä, kuvannut sanoma- ja aikakauslehdille, ikuistanut yksityishenkilöiden tärkeitä tapahtumia sekä vetänyt valokuvaustyöpajoja ja -kursseja nuorille ja aikuisille. Kuvien lisäksi tuotan tekstiä omaan blogiin ja kolumneihin sekä erilaisiin luoviin projekteihin, suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi.

Wärkstan palvelee juuri Sinua kaikissa kuvaustarpeissasi. Oletpa sitten yksityishenkilö ja haet perhe- ja hääkuvaajaa tai yrittäjä joka kaipaat kuvia markkinoinnin ja viestinnän tarpeisiin tai vaikkapa potretit henkilöstöstä. Tervetuloa tutustumaan yritykseni tarjoamiin palveluihin viereisistä linkeistä ja toivottavasti kuulen sinusta pian. Yhteystietosivulta löytyy palautelomake jonka avulla voit helposti lähettää minulle viestin.

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this